Jandarmul buzoian şi-a ucis soţia după ce băieţelul lor a murit subit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Legiştii buzoieni au stabilit, ieri după-amiază, că fiul jandarmului din Buzău, bănuit că şi-a ucis familia, nu a murit strangulat, aşa cum indicau primele indicii, ci din cauze patologice

Legiştii buzoieni au stabilit, ieri după-amiază, că fiul jandarmului din Buzău, bănuit că şi-a ucis familia, nu a murit strangulat, aşa cum indicau primele indicii, ci din cauze patologice - o boală sau o intoxicaţie.

Procurorul criminalist, Aurelian Iana, a declarat că băiatul familiei Stoian, găsit mort lângă cadavrele părinţilor, nu prezenta nicio urmă de violenţă. Băiatul se pare că a decedat ca urmare a unei afecţiuni mai vechi sau din cauza unei intoxicaţii.

De aici apare şi ipoteza potrivit căreia decesul copilului a constituit mobilul scandalului care a generat crima. Anchetatorii au declarat că decesul minorului a survenit între orele 4 şi 6 dimineaţa, interval în care a fost înregistrată şi moartea mamei. Bărbatul, însă, a decedat mult mai târziu, între orele 10 şi 11.

La autopsie, medicul legist a stabilit că femeia prezenta trei plăgi prin înţepare în zona abdomenului şi o a patra înjunghiere în inimă, cea care a provocat o hemoragie masivă internă şi externă, cauzatoare de moarte.

De asemenea, legiştii au mai descoperit o tăietură pe partea exterioară a braţului drept, indiciu care îi determină să creadă că victima a încercat să se apere. Legiştii au constatat că soţul femeii a decedat în urma unei hemoragii abundente, cauzată de o tăietură la gât.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite