Pele a izbucnit în lacrimi pentru că Rio va fi gazda JO 2016- Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pele a izbucnit în lacrimi pentru că Rio va fi gazda JO 2016- Revista presei sportive
Pele a izbucnit în lacrimi pentru că Rio va fi gazda JO 2016- Revista presei sportive

Presa sportivă de azi scrie despre reacţia lui Pele la aflarea veştii că JO se vor ţine la Rio, despre  faptul că italianul Cristiano Bergodi nu mai poate antrena nicio echipă din Liga I în acest sezon sau Panduru este satisfăcut de rezultatele Stelei şi spune că "vinovatul" e Stoichiţă . Printre alte subiecte, antrenorul Freddie Roach este nemulţumit de Manny, iar returul HCM- Anagennisi Arta se va juca în România.

Pele a izbucnit în lacrimi pentru că Rio va fi gazda JO 2016! Rio a fost preferat în locul Madridului, în cel de-al treilea tur de scrutin, cu un scor fără drept de apel: 66 de voturi faţă de 32 pentru capitala Spaniei. Pele a izbucnit în lacrimi când a aflat că Rio de Janeiro  va fi gazda  Jocurilor Olimpice de vară din 2016, Brazilia devenind prima ţară sud-americană din istorie care organizează această competiţie, scrie Sport.ro.

Rădulescu: "Bergodi nu poate antrena Dinamo sau altă formaţie de Liga I"
. Directorul Şcolii Federale de Antrenori, Mircea Rădulescu, a spus că italianul Cristiano Bergodi nu mai poate antrena nicio echipă din Liga I în acest sezon, după ce a fost demis de la Steaua Bucureşti, scrie Sport Total FM.

Panduru crede că rezultatele bune obţinute de Steaua i se datorează lui Stoichiţă.
Pandi crede că rezultatele bune obţinute de Steaua în ultimele jocuri se datorează exclusiv lui Stoichiţă, cu care spune că are o relaţie perfectă de manager-antrenor. Un meci alături de Bergodi, 0-0 cu Sheriff, după care a urmat colaborarea cu Mihai Stoichiţă şi rezultate bune în toate cele 3 competiţii în care e implicată Steaua: Liga I, Cupa României, Europa League. Aceasta e "zestrea" lui Basarab Panduru ca manager general al trupei din Ghencea, scrie Gazeta Sporturilor.

Antrenorul lui Pacquiao în pragul unei crize de nervi - nu se întelege cu Manny la antrenamente! Freddie Roach nici nu ştie de unde să înceapă când îşi numără nemulţumirile. A vrut încă de la început să-l ducă pe Manny în America, dar filipinezul a vrut să fie aproape de casă şi a ales să se antreneze în Baguio City. Roach se plânge de marşurile la care participă Manny alături de cadrele militare din zonă şi de meciurile de baschet de care campionul WBO nu se poate dezlipi. "Gata cu joaca şi distracţia. Sunt dezamăgit de cum decurge pregătirea, baschetul şi alergările nu fac parte din pregătirea noastră pentru lupta cu Cotto", spune americanul de 49 de ani, unul dintre cei mai bine cotaţi antrenori de box din lume, scrie Kombat.ro.

Returul  HCM Baia Mare- Arta  se joacă în România. Extrema stângă a "naţionalei" a marcat 10 goluri în meciul cu grecoaicele de la Arta şi HCM Baia Mare e ca şi calificată în turul 3. HCM Baia Mare s-a temut de meciul cu Anagennisi Arta, echipa care a jucat de patru ori în grupele Ligii Campionilor. Arta a propus echipei române să joace ambele partide în Grecia şi, deşi iniţial a acceptat, Baia Mare s-a răzgândit, scrie Gazeta Sporturilor.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite