Iuliana şi bărbatul din viaţa ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru Iuliana Marciuc, vedeta fidelă Televiziunii Române de 16 ani, ziua de astăzi este una cu totul specială. Fiul ei, David Mihnea, împlineşte un an şi va fi sărbătorit aşa cum se cuvine,

Pentru Iuliana Marciuc, vedeta fidelă Televiziunii Române de 16 ani, ziua de astăzi este una cu totul specială. Fiul ei, David Mihnea, împlineşte un an şi va fi sărbătorit aşa cum se cuvine, alături de familie, prieteni, dar şi de străbunica lui care-l adoră. Dincolo de ce i-a rezervat destinul, cum face cu fiecare dintre noi, copilul acesta este cu certitudine cea mai mare bucurie din viaţa Iulianei.
- Fiul tău împlineşte astăzi un an. A trecut ce a fost mai greu... Ai sărit etapa cu nopţi nedormite, colici etc!
- Pentru mine nu a fost greu nici la început şi nici acum. Nu ştiu ce înseamnă nopţi nedormite. David Mihnea a fost un copil cuminte şi echilibrat din prima zi de viaţă. De câteva zile, aşteptăm şi sperăm să ne facă şi nouă un cadou, să facă primii paşi. Asta mai ales pentru că este din ce în ce mai curajos - de la ajutorul cu două mânuţe a trecut la o mânuţă şi apoi la primii trei paşi singur!
- Ai devenit mamă la 38 de ani. Crezi că maturitatea este un avantaj în experienţa maternităţii, mai ales că, în Occident, toate vedetele devin mame după 35 de ani?!
- Eu nu mi-am propus să aduc un copil pe lume la această vârstă, dar aşa a fost să fie. Cred că maturitatea aduce multe avantaje, dar şi destule dificultăţi. Una dintre ele este aceea că eşti foarte conştient de pericolele de la tot pasul şi, automat, mereu în gardă.
- David Mihnea este un copil făcut din dragoste... Crezi că acest lucru se simte în structura sufletească a unui copil, respectiv la al tău, pentru că se zice că, în viaţa intrauterină, emoţiile mamei sunt receptate de făt?!
- Da, absolut! Nu ştiu dacă va fi la fel de drăgăstos ca şi părinţii lui, dar deja sunt semne că da: e foarte lipicios şi abia aştept să-mi întoarcă îmbrăţişările şi eu cred că mesajele intrauterine se simt, el se linişteşte acum cu Mozart, un CD pe care îl ascultam când eram însărcinată.
- Cum este mama Iuliana Marciuc?
- Întreabă-l pe el!... Glumesc, dar sunt foarte curioasă să-i aflu părerea. Vreau să cred că zâmbetul din fiecare dimineaţă îmi transmite că totul e OK. Ca mamă, nu mă pot încă defini, dar mă bucur pentru faptul că, deşi l-am aşteptat foarte mult, reuşesc să nu fiu o mamă exagerată.
- ţi-ai dorit mult un copil. Ai mai avea curaj pentru un al doilea, poate o fetiţă?
- Da, însă, deşi nu regret absolut nimic din ce s-a petrecut până acum în viaţa mea, mi-aş mai dori un copil, dar în alte condiţii
- Ai revenit la serviciu şi apari pe sticlă în emisiunea "Impas". L-ai "testat" pe Mihnea, te recunoaşte la tv?
- Părinţii mei, care petrec foarte mult timp cu el, au făcut chiar marţea trecută acest test şi susţin că mi-a recunoscut vocea şi mă caută foarte mirat prin cameră. Sper din toata inima să nu ajungă să-şi dorească să-şi vadă părinţii la televizor, ar însemna că petrecem prea puţin timp cu el
- Cât de mult te-a schimbat naşterea lui David Mihnea din punct de vedere afectiv?
- Acum am şi mai multă dragoste de oferit. Sunt mai calmă şi, în faţa unei minuni, ştiu că, dacă Dumnezeu consideră că meriţi, primeşti tot ce-ţi doreşti. Trebuie doar să aştepţi "secunda astrală", vorba maestrului Marcel Guguianu.
- Cum îi serbezi ziua?
- Este cea mai frumoasă toamnă din viaţa mea. De aceea, îl vom serba la o terasă, alături de bunici, străbunica lui (bunica mea) şi de prietenii noştri, părinţi cu copii, că prea am mers singură la multe "kids party-uri"!
- Ce îţi mai doreşti pentru tine şi pentru el de acum înainte?
- Ce vrea Dumnezeu

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite