Iulia Vîntur nu vrea să se laude cu Moga

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O vedeţi în weekend la ştirile PRO TV de dimineaţă. Iulia Vîntur a câştigat însă mai multă popularitate abia după ce a prezentat alături de Ştefan Bănică jr. cea de-a doua ediţie a

O vedeţi în weekend la ştirile PRO TV de dimineaţă. Iulia Vîntur a câştigat însă mai multă popularitate abia după ce a prezentat alături de Ştefan Bănică jr. cea de-a doua ediţie a emisiunii "Dansez pentru tine". Şi, pe lângă celebritate, vedeta a mai câştigat ceva: inima celui mai controversat compozitor de la noi, Marius Moga.

După ce presa a speculat în câteva rânduri că cei doi ar avea o relaţie, Marius Moga şi Iulia Vîntur confirmă că aşa este. Cu toate acestea, vedeta ştirilor matinale de weekend de la PRO TV, Iulia Vîntur, se fereşte să facă prea multe declaraţii referitoare la noua ei relaţie. Unul din motive poate fi acela că Iulia e supărată din cauza comentariilor ce se fac deja pe seama relaţiei ei cu Marius. Mai ales că frumoasa blondă e mai mare decât iubitul ei atât în înălţime, cât şi în vârstă.

Un singur lucru e clar. Între cei doi s-au aprins scântei pe vremea când Iulia prezenta "Dansez", iar Marius era prezent în culise, pentru a-l susţine pe Smiley, bunul lui prieten. Mai mult, se pare că dragostea ce i-o poartă Iuliei l-a inspirat pe Marius, care s-a pus din nou pe compus.

Marius a mai bătut la porţile trustului PRO

Discreţia Iuliei e pusă de gurile rele pe seama faptului că vedeta PRO se fereşte de prea multe declaraţii, pentru a nu stârni invidia sau supărarea colegei de la postul Acasă, care a fost în graţiile compozitorului acum ceva timp. Marius a fost văzut în urmă cu o jumătate de an împreună cu Adela, una dintre PR-iţele postului de telenovele Acasă. În urma unei acţiuni tip paparazzi, cei de la revista "Spy" i-au surprins pe cei doi într-o ipostază ce vorbeşte parcă de la sine. Potrivit revistei mai sus amintite, surse din anturajul lui Moga au confirmat la vremea respectivă că Adela şi Marius (în foto) au o relaţie specială...

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite