Iubitul Deliei, dator la bănci 6 milioane de euro - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iubitul Deliei, dator la bănci 6 milioane de euro - Revista presei mondene
Iubitul Deliei, dator la bănci 6 milioane de euro - Revista presei mondene

Presa mondenă de astăzi scrie despre datoriile iubitului Deliei, costumul Rihannei de Halloween sau eforturile pe care le face Kate Hudson pentru următorul său film. Printre alte subiecte, Cristina Rus are probleme cu cardul, iar vedetele de la Rătăciţi în Panama au fost prinse la furat.


Iubitul Deliei, dator la bănci 6 milioane de euro.

Delia Matache are un nou motiv de îngrijorare. Artista ar putea fi nevoită să renunţe la vacanţele de zeci de mii de euro cu care a fost răsfăţată până acum de iubitul său, deoarece afaceristul datorează băncilor şase milioane de euro. Locuieşte într-un apartament de sute de mii de euro, conduce maşini de lux şi îşi petrece vacanţele în cele mai exclusiviste locaţii din lume, însă este dator- vândut, scrie Click.

Rihanna, prostituată de Halloween.
Pentru că în Statele Unite Halloween-ul este una dintre cele mai importante sărbători ale anului, vedetele de la Hollywood s-au înghesuit pe la diverse petreceri. Costumate fiecare după propria imaginaţie, vedetele hollywood-iene au preferat fie să fie îngeri, precum Mariah Carey, fie ciori, precum Heidi Klum, cea care a purtat de departea cea mai originală costumaţie, fie cadâne precum Kim Kardashian, potrivit Click.

Kate Hudson a slăbit 9 kg. Actriţa a slăbit 9 kilograme pentru noul ei rol din filmul "Earthbound", renunţând la alcool, anunţă Libertatea. Kate Hudson a fost nevoită să slăbească pentru noul ei rol, în care interpretează o tânără ce se îndrăgosteşte de doctorul ei. Actriţa a dezvăluit pentru Revista Elle că a găsit soluţia perfectă pentru o dietă, prin renunţarea la alcool, dar admite că nu a fost deloc uşor.

Cristina Rus are probleme cu cardul.
De când s-a căsătorit cu omul de afaceri Dragoş Băltean, cântăreaţa are pe mână un card Visa Gold, cu care poate face cumpărături, fără a mai fi nevoie să se uite la preţuri. Problemele apar, însă, atunci când Cristina merge la bancomat, pentru a face rost de ceva cash, anunţă Cancan.

Vedetele de la Rătăciţi în Panama prinse la furat.
Conştienţi că ar putea ajunge, de la condiţiile de 5 stele de pe insula Paradisului, la "nimicul” de pe insula Condamnaţilor, cele cinci vedete au furat câteva alimente de pe insula Paradisului şi şi-au îndesat-o în rucsacuri, sperând că nimeni nu va observa, potrivit Libertatea.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite