„Iubire confort 2” se joacă sâmbătă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Spectacolul este programat pentru mâine, de la ora 19.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor. Compania de Teatru D’AYA aduce la Oradea, pentru a doua oară, o comedie spumoasă despre viaţa de cuplu.

Din distribuţie fac parte Gabriel Fătu şi Olimpia Olari, scenografia îi aparţine lui Puiu Antemir, iar regia lui Florin Zamfirescu. Organizatorii spun despre „Iubire Confort 2” că „este un spectacol despre care nu se poate spune nimic înainte! Poate fi comentat după!”.
Spectacolul care se va juca pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor este o comedie spumoasă, despre tot ce se întâmplă în cuplu, despre problemele unui cuplu şi despre cum ieşi din neplăcuta situaţie în care partenerul te suprinde cu altcineva. Ce gândeşte o femeie din România de azi? Ce o preocupă, care îi sunt obsesiile, cum se raportează la bărbat, la societate, la celelalte femei şi la trecerea timpului? E femeia total dezinteresată în relaţia ei cu bărbatul? Îşi permite? Ce vrea de la el? Poate un bărbat aparţine unei singure femei? Poate el rezista tentaţiilor din jur? Ce ascunde un bărbat aparent puternic? Femeia îl judecă şi îi cere să fie un Superman? Sunt o parte din întrebările la care încearcă să răspundă piesa.

Piese cu actori tineri

„Vă aflaţi în faţa unei piese ce vorbeşte, cu candoare, cinism şi mult umor, despre natura făţarnică şi discontinuă a naturii umane. Iubirea, un cuvânt prăbuşit la picioarele interesului”, spune Horaţiu Mălăele, directorul de proiect. 
Spectacolul „Iubire Confort 2” deschide proiectul „The Seniors”, care va produce spectacole independente realizate numai de regizori de teatru cu experienţă, dar jucate de actori tineri. Informaţii şi rezervări direct la CCS sau la 0751.405.213 Detalii despre  spectacolele D’AYA se găsesc pe www.daya.ro.  Biletele se pot procura şi on-line pe www.bilete.ro.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite