Italienii cheltuiesc 260 de euro de familie în sezonul discounturilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele mai renumite magazine din marile oraşe ale Italiei au intrat în perioada reducerilor. Se întâmplă în capitala modei, Milano, unde toată lumea, cu bani mai mulţi sau mai puţini,

Cele mai renumite magazine din marile oraşe ale Italiei au intrat în perioada reducerilor. Se întâmplă în capitala modei, Milano, unde toată lumea, cu bani mai mulţi sau mai puţini, italieni şi străini, ies din casă pentru a-şi reînnoi garderoba.

Italienii s-au grăbit să facă cumpărăturile în primele zile de reduceri, pentru că majoritatea au părăsit deja marile oraşe, pentru a-şi petrece vacanţa de vară, pentru care luna august este "sfântă". Se estimează că fiecare familie cheltuieşte în medie 260 de euro pentru a cumpăra haine în perioada de reduceri.

Cele mai cunoscute zone de "shopping" sunt Corso Buenos Aires, via Maghera, via Dante, Corso Vittorio Emanuele, San Gottardo şi Via Lorenteggio. La United Colors of Benetton sunt reduceri de până la 50%, H&M practică reduceri de 30-50%. Perioada de reduceri la Milano, pentru vara 2007, se va încheia pe 4 septembrie, la Torino pe 30 septembrie, iar la Roma pe 24 august.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite