Italianca ucisă cu umbrela la Roma luase metadonă în ziua incidentului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vanessa Russo, tânăra italiancă în vârstă de 23 de ani ucisă la metroul din Roma după ce a fost lovită în ochi cu umbrela de o româncă, luase metadonă în dimineaţa în care s-a

Vanessa Russo, tânăra italiancă în vârstă de 23 de ani ucisă la metroul din Roma după ce a fost lovită în ochi cu umbrela de o româncă, luase metadonă în dimineaţa în care s-a petrecut incidentul. Acesta este rezultatul analizelor toxicologice, realizate la cererea anchetatorilor.

"Dacă a fost stabilită această circumstanţă, atunci ar trebui reevaluate circumstanţele agresiunii şi starea emoţională a Vanessei" , a declarat unul dintre avocaţii Doinei Matei, arestată pentru omor voluntar agravat. Potrivit investigatorilor, de mai mulţi ani, Vanessa Russo încerca să combată dependenţa de droguri. Pentru Procuratura din Roma, această noutate nu modifică acuzaţia în ce o priveşte pe prostituata româncă. Doina Matei rămâne în închisoare, conform deciziei Trbiunalului de Reexaminare. Pentru avocatul său, rezultatele analizelor toxicologice ale Vanessei Russo nu pot să nu influenţeze evaluarea a ceea ce s-a întâmplat în dimineaţa zilei de 26 aprilie, la staţia de metrou Termini din Roma.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite