Israelienii răzbunători, studenţi cu fiţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Colegii israelienilor cercetaţi în cazul cocteilului Molotov aruncat în faţa unui club i-au descris pe cei doi ca fiind „şmecheraşi”. Sameh Sarhan şi Harbaji Ayman, cei doi studenţi

Colegii israelienilor cercetaţi în cazul cocteilului Molotov aruncat în faţa unui club i-au descris pe cei doi ca fiind „şmecheraşi”.

Sameh Sarhan şi Harbaji Ayman, cei doi studenţi medicinişti cercetaţi pentru „atentatul” cu cocteil Molotov de vineri noapte, sunt văzuţi de colegii de facultate ca nişte băieţi cu fiţe.

„Sameh încerca să fie mai tare decât restul prietenilor săi şi se băga în seamă cu multe fete. Impresia pe care mi-au lăsat-o cei doi a fost că încearcă să pară mai şmecheraşi, aşa cum fac şi unii dintre studenţii români odată ce ajung la facultate”, ne-a spus Tudor, unul dintre colegii lui Sameh Sarhan.

Judecătoarea care se ocupă de caz, Ancuţa Pura, a considerat că cei doi nu prezintă pericol social şi a dispus cercetarea lor în stare de libertate. Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca a făcut însă recurs împotriva măsurii, cerând arestarea preventivă a acestora. Solicitarea va fi analizată miercurea viitoare.

În schimb, lectorul universitar Sergiu Bogdan, specialist în criminologie, a notat incidentul cu nota şase, pe o scară de la unu la zece.

„Cele petrecute în acea noapte sunt chestiuni de teribilism, însă e important contextul din care face parte acţiunea. Una e să auzi de o crimă, alta e să vezi la televizor, în mod repetat, cum doi puştani aruncă cu o sticlă aprinsă”, a spus acesta.

Unul dintre prietenii celor doi, care a preferat să-şi păstreze anonimatul, ne-a povestit că cei doi tineri erau băuţi vineri seara. „Ştiu că nu i-a lăsat să intre în After Eight acum câteva weekenduri, am auzit că s-au certat cu bodyguarzii de acolo mai demult, dar nu sunt ei genul care să facă scandal.

Poate i-au văzut la intrare că erau băuţi şi de aceea le-au interzis”, consideră acesta, motiv pentru care Ayman şi Sameh au dorit să se răzbune.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite