Irina Truică: ,,M-a bătut soţul meu”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Miliardarul Remus Truică (41 de ani), fostul şef de cabinet al lui Adrian Năstase în perioada în care acesta a fost premier, va fi cercetat penal de poliţişti. Acesta şi-a bătut soţia, în reşedinţa sa din comuna ilfoveană Snagov.

Ieri după-amiază, după ce a scăpat de avalanşa de lovituri aplicate de soţul agresiv, Irina Truică (35 de ani) a cerut ajutorul oamenilor legii, la numărul de urgenţă 112. „În jurul orei 13.20, am primit un apel de la o femeie în vârstă de 35 de ani, care a spus că a fost lovită de soţul ei în locuinţa lor din Snagov", a explicat Claudia Burada, purtătorul de cuvânt al IPJ Ilfov.

Bunurile Irinei, motiv de scandal

Potrivit IPJ Ilfov, un echipaj a mers la reşedinţa familiei Truică pentru a face primele verificări, iar o oră mai târziu, Irina Truică se afla deja la postul local de Poliţie pentru a depune o plângere penală împotriva soţului.  Chemat la audieri, Remus Truică şi-a făcut şi el apariţia la Poliţia Snagov, însoţit de  avocaţi, şi a negat cu seninătate acuzaţiile soţiei sale.

Miliardarul a explicat că a avut cu soţia sa doar un schimb de replici, pe un ton mai ridicat. „Ea a venit astăzi să ia nişte bunuri pe care le avea de la mama ei. Este vorba despre nişte statuete din bronz, o casetă din metal cu iniţialele bunicii. I-am dat voie să le ia, dar am ţinut neapărat să facem un proces-verbal. De aici a început scandalul. Am ţipat unul la altul şi atât. Am venit la Poliţie ca să văd ce se întâmplă. Mi-am sunat şi avocaţii", a spus miliardarul.

Replica Irinei Truică avea să vină după numai zece minute. Aceasta a ieşit plângând din sediul Poliţiei şi a spus doar: „Sigur că a dat în mine!", în timp ce urca în maşină pentru a se îndrepta spre sediul Institutului de Medicină Legală. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite