Irina Romila, cea mai tanara politista din Capitala

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O cheama Irina Romila, are 26 de ani si este cea mai tanara politista de circulatie din Capitala. E singura care lucreaza in strada zi de zi. A terminat anul acesta Scoala de Agenti de Politie de la

O cheama Irina Romila, are 26 de ani si este cea mai tanara politista de circulatie din Capitala. E singura care lucreaza in strada zi de zi. A terminat anul acesta Scoala de Agenti de Politie de la Campina cu 9,31 la specializarea Politie Rutiera. Avand aceasta medie a ajuns in Bucuresti.
"Unii incep sa ma injure de cum vad ca i-am oprit. Nici nu apuc sa deschid gura. Ma intreaba ce pila am avut de am ajuns aici, dupa care ma ameninta ca de a doua zi o sa-mi caut serviciu. Am auzit de toate, dar acum m-am obisnuit. Nu ma mai impresioneaza nimic. Culmea e ca cei care fac scandal sunt cei cu masini scumpe. Ei cred ca, daca au bani si relatii, pot face orice. Nu m-as fi asteptat la asta", spune tanara politista. Irina este sub tutela unui agent cu experienta. "Pana acum suntem foarte multumiti de ea. Incetul cu incetul se vor obisnui si conducatorii auto. Pana la urma e o problema de educatie. O alta tanara absolventa lucreaza la Serviciul Tehnic. Sa vedeti cum o saluta soferii de TIR. O stiu deja de frica, dar ea nu face altceva decat sa aplice legea cu strictete", ne spune comisarul Cristian Crai, seful Serviciului 2 din cadrul Brigazii de Politie Rutiera.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite