Irina Movilă, într-o ultimă reprezentaţie a stagiunii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Irina Movilă vă invită în seara aceasta la Teatrul Naţional, Sala Amfiteatru, de la ora 19:00, la piesa "Neînţelegerea". "Este un spectacol care a fost catalogat de critici ca şi eu sunt

Irina Movilă vă invită în seara aceasta la Teatrul Naţional, Sala Amfiteatru, de la ora 19:00, la piesa "Neînţelegerea". "Este un spectacol care a fost catalogat de critici ca <> şi eu sunt de aceeaşi părere." Deşi piesa este ceva mai solicitantă pentru public, pentru că are o linie metaforică pronunţată, latura lui emoţională foarte puternică l-a făcut extrem de îndrăgit şi de aplaudat. Problematica este aceea a sufletului oricărui om, povesteşte actriţa, două femei încearcă să învingă viaţa în această lume nebună, dar, din păcate, aleg modalitatea greşită, crima.

"Întâlnirea cu Mariana Mihuţ este o bucurie pentru mine şi un câştig, mărturiseşte Irina Movilă, pentru că am avut şansa să o cunosc altfel decât ca o actriţă pe care o admiram de mult, am cunoscut-o ca om, unul cu totul special." De curând a avut premiera spectacolului "Jocul Ielelor", care i-a adus şi el un meritat succes, iar vara va continua probabil cu o colaborare cu Teatrul Metropolis. Cât despre televiziune, este deschisă propunerilor. Irina abia aşteaptă vacanţa ca să poată reveni alături de animăluţele ei dragi care o aşteaptă la casa de vacanţă pe care o are lângă Bucureşti.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite