Ion Iliescu a fost operat la Elias

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ion Iliescu
Ion Iliescu

Intervenţia chirurgicală pentru extirparea un polip la colon la care a fost supus Ion Iliescu s-a încheiat azi dimineaţă, la Spitalul Elias din Bucureşti.

Spitalul Elias a informat ieri că Ion Iliescu este internat la unitatea sanitară "pentru continuarea investigaţiilor de control în sfera digestivă începute la sfârşitul anului trecut". Este vorba despre o intervenţie chirugicală programată din decembrie. "Este un polip de colon care va fi cauterizat. Dacă nu vor apărea sângerări, Ion Iliescu ar putea pleca din spital marţi", au declarat anterior operaţiei, pentru MEDIAFAX, apropiaţi ai fostului preşedinte.

Astăzi, la ora 11.30, medicii vor susţine o conferinţă de presă pentru a da detalii despre cum a decurs intervenţia şi care este starea pacientului.

Analizele făcute în decembrie arată nu nu este vorba despre o suferinţă oncologică.
Ion Iliescu a mai fost internat la Spitalul Elias din Capitală, în 24 noiembrie 2011, unde i-au fost făcute analize, medicii constatând că nu are probleme majore de sănătate.

Fostul preşedinte a fost externat în ziua următoare, el scriind pe blog că se simte bine. Iliescu preciza că a avut "o indispoziţie digestivă", dar "cauza acestei crize de moment s-a rezolvat".

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite