Ion Besoiu face film despre Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Îndrăgostit de Sibiu, Ion Besoiu se află zilele acestea în capitala europeană pentru a face un documentar produs de jurnalistul ardelean Radu Scutea despre istoria oraşului: "Încercăm

Îndrăgostit de Sibiu, Ion Besoiu se află zilele acestea în capitala europeană pentru a face un documentar produs de jurnalistul ardelean Radu Scutea despre istoria oraşului:

"Încercăm să reamintim oamenilor de ce tocmai Sibiul a fost ales drept capitală europeană.

" Deşi promisiunile din partea a diverse posturi de televiziune nu au încetat să curgă, totuşi actorul a fost nevoit să recurgă şi la propria sa fundaţie pentru a-şi finanţa proiectul. Filmul "Sibiu, dragostea mea" este o o plimbare prin oraş, călăuză fiind actorul, care mărturiseşte că nu a mai întâlnit temperaturi atât de mari vreodată în Sibiu.

Ion Besoiu are numeroase proiecte de viitor, printre care un rol în filmul regizat de Sergiu Nicolaescu, "Supravieţuitorul". O mică dilemă legată de viitor este aceea de a accepta sau nu oferta de a fi directorul Teatrului din Constanţa. Dacă vă lipseşte Ion Besoiu, îl puteţi revedea în filmul de debut al regizorului Mircea Mureşan şi al actorului Sebastian Papaiani, "Partea ta de vină".

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite