Ioana Tăriceanu a luat locul III la proba de notar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Soţia primului-ministru, Călin Popescu Tăriceanu, Ioana Tăriceanu (foto), a obţinut media 9,60 la concursul pentru ocuparea locurilor de notar public. Ea s-a clasat pe locul trei din cei 110

Soţia primului-ministru, Călin Popescu Tăriceanu, Ioana Tăriceanu (foto), a obţinut media 9,60 la concursul pentru ocuparea locurilor de notar public. Ea s-a clasat pe locul trei din cei 110 candidaţi la Camera Notarilor Publici Bucureşti.

Cu această medie, Ioana Tăriceanu poate ocupa unul din cele patru locuri vacante de notar public în municipiul Bucureşti.

Soţia premierului a obţinut nota 9,50 la proba teoretică, iar la proba practică a fost punctată cu 9,70. Ea a precizat că va depune totuşi o contestaţie pentru nota acordată la examenul teoretic, de 9,50 puncte, deoarece consideră că merita mai mult la această probă.

Reprezentanţii Uniunii Naţionale a Notarilor Publici din România au precizat că nu au stabilit data la care va avea loc repartizarea candidaţilor pe posturile scoase la concurs, dar vor face acest lucru după analizarea contestaţiilor. La acelaşi concurs, deputatul PD Daniel Buda a ocupat primul loc din 96 de candidaţi, la Camera Notarilor din Cluj, cu media generală 9,50. (Ionel Stoica)

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite