Ioana Popescu Tăriceanu se face notar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Avocata Ioana Popescu Tăriceanu (foto), soţia prim-ministrului României, şi deputatul PD Daniel Buda s-au înscris la concursul pentru ocuparea posturilor vacante de notar public care se va

Avocata Ioana Popescu Tăriceanu (foto), soţia prim-ministrului României, şi deputatul PD Daniel Buda

s-au înscris la concursul pentru ocuparea posturilor vacante de notar public care se va desfăşura în zilele de 17 şi 19 octombrie.

Site-ul www.juridice.ro susţine că la concurs s-au mai înscris 17 magistraţi, printre aceştia cu funcţii de conducere: Costel Drăguţ - preşedintele Curţii de Apel Craiova, Florin Burghelea-Handaric - vicepreşedintele Curţii de Apel Bacău sau Dan Romulus Varga - prim-procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare.

Uniunea Notarilor Publici din România a respins, potrivit sursei citate, dosarul de concurs al lui Silviu Gabriel Barbu - judecător la Curtea de Apel Bucureşti, fost consilier prezidenţial al preşedintelui Traian Băsescu.
Camera Notarilor Publici Bucureşti, cea mai căutată de VIP-uri şi unde au optat 105 candidaţi, printre care şi Ioana Tăriceanu, are 10 locuri vacante de notar public: patru în Bucureşti şi câte unul în Călăraşi, Giurgiu, Feteşti, Slobozia, Corbeanca şi Pipera.

Anul trecut, la examenul de notar au fost declarate admise Ioana Băsescu, fiica cea mare a preşedintelui României, şi creatoarea de modă Vanda Vlasov, soţia ministrului de interne, Cristian David. (L. Năstase/I. Stoica)

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite