Investigatorul de VIP-uri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Intră în viaţa personală a vedetelor "înarmat" cu un microfon şi camerele de filmat din studio. Când face asta, Cristi Brancu se numeşte "Agentul VIP", iar emisiunea i se potriveşte

Intră în viaţa personală a vedetelor "înarmat" cu un microfon şi camerele de filmat din studio. Când face asta, Cristi Brancu se numeşte "Agentul VIP", iar emisiunea i se potriveşte "mănuşă".

După un an şi patru luni de emisie, emisiunea "Agentul VIP" difuzată de Antena 2 "contabilizează" vreo 500 de invitaţi. "Oameni, caractere, personalităţi - mai calme sau mai vulcanice. Am intrat în meseria asta pentru că îmi place să studiez oamenii.

După 16 ani, nu mi-a trecut pofta nici acum. Trebuie să ai o anumită ţăcăneală ca să fii jurnalist. Şi eu, în viaţa mea, sunt altfel decât arăt pe ecran: calm, iertător, mai puţin ironic şi muşcător. Şi mult mai sentimental." A vorbit Cristi Brancu, omul.

Jurnalistul Cristi Brancu este "Agentul VIP" pe care îl strigă oamenii pe stradă. "Doamnele care vând flori, oamenii simpli îmi spun aşa. Este şi asta o dovadă că emisiunea merge bine, că are impact. Lucrul ăsta se vede când mă uit cu Mihai Gâdea (directorul postului Antena 2, n.r.) pe audienţe".

La Brancu la emisiune, cei care îşi merită mai mult sau mai puţin titulatura de VIP vin să-şi spună povestea. Important este ca, atunci când sunt doi invitaţi, să fie pe aceeaşi lungime de undă. Dar au fost şi mici rateuri: "Cu regret, unul dintre cele mai surprinzătoare a fost din partea regretatului profesor Pruteanu, în urmă cu un an. Umorul lui şi histrionismul lui Daniel Buzdugan nu s-au pupat.

Dar pe la jumătatea emisiunii au reuşit să se acordeze unul cu celălalt. Disonanţa dintre ei s-a simţit ca o iritare, percepută şi de telespectatori. Cine ar putea să aducă rating la o emisiune de confesiuni dacă nu Mihaela Rădulescu, Adriana Bahmuţeanu sau Cristian Ţânţăreanu?

Ei au marcat cele mai "tari" puncte pentru "Agentul VIP". Lui Cristi Brancu cele mai dragi îi sunt "cea în care am încercat să o ajut pe Anca Parghel, cea despre Florian Pittiş sau cele cu Gheorghe Dinică ori Mircea Albulescu".

De câteva săptămâni, Cristi Brancu realizează împreună cu Oana Turcu "Confidenţial", difuzată duminică seară, tot pe Antena 2. O emisiune în familie, având în vedere că Oana este iubita lui. Mai degrabă în cuplu. Dar nici aşa nu se poate numi, pentru că Oana a făcut o emisiune tv în urmă cu zece ani la Iaşi.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite