Intrigi politice în "Santinela"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

HBO, duminică ora 20.00 Michael Douglas şi Kiefer Sutherland descurcă iţele unui complot ţesut în jurul Casei Albe Pete Garrison este un agent al Serviciului Secret care a salvat în

HBO, duminică ora 20.00

Michael Douglas şi Kiefer Sutherland descurcă iţele unui complot ţesut în jurul Casei Albe

Pete Garrison este un agent al Serviciului Secret care a salvat în trecut viaţa preşedintelui SUA. Acest lucru nu-l salvează însă de la soarta de ţap ispăşitor.

Garrison (Michael Douglas) este respectat şi îndrăgit de colegii săi de la Serviciul Secret şi are în grija sa pe prima-doamnă a Americii, Sarah Ballentine (Kim Basinger).

Într-o seară, este abordat de colegul şi bunul său prieten Charlie Merriweather (interpretat chiar de regizorul Clark Johnson), care îi spune că are pentru el nişte informaţii importante şi strict secrete. Însă, înainte de a i le dezvălui, agentul este asasinat în locuinţa sa.

Conspiraţie la Casa Albă

Cel care investighează crima este David Breckinridge (Kiefer Sutherland), ucenicul lui Pete şi un prieten apropiat de-al acestuia, până de curând. Breckinridge nu mai are încredere în Garrison, pentru că este convins - în mod eronat - că acesta ar fi fost amantul fostei sale soţii. Asistenta lui Breckinridge este Jill Marin (Eva Longoria), o proaspătă absolventă a cursurilor de pregătire ale Serviciului Secret.

Pete Garrison este convins că un neonazist este infiltrat la Casa Albă şi că acesta încearcă să-l omoare pe preşedinte. Bănuit în cazul crimei lui Merriweather, agentul Serviciului Secret este suspendat şi rămâne singur împotriva tuturor.

Longoria, bună la tir

Toţi actorii au fost nevoiţi să ia lecţii de tir, pentru a părea veridici când îşi foloseau armele din dotare. Filmul a beneficiat în timpul producţiei de un consilier care a lucrat pentru Serviciul Secret.

Acesta a spus că Eva Longoria Parker i-a depăşit de departe pe ceilalţi actori la cursurile de tir. Agentul a adăugat şi că Longoria ar bate la tras cu arma 90% din agenţii reali ai Serviciului Secret.

Actriţa, cunoscută pentru rolul din "Neveste disperate", a declarat că atunci când era mică îşi însoţea tatăl la poligon.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite