Intoxicatie in masa la uzinele Dacia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproximativ trei sute de angajati ai uzinelor Dacia Pitesti sunt suspectati ca s-ar fi imbolnavit de toxiinfectie alimentara, dupa ce au consumat alimente preparate de cantina unitatii, ei lipsind de

Aproximativ trei sute de angajati ai uzinelor Dacia Pitesti sunt suspectati ca s-ar fi imbolnavit de toxiinfectie alimentara, dupa ce au consumat alimente preparate de cantina unitatii, ei lipsind de la munca vineri. Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) s-a sesizat in acest caz, insa va lua masuri in functie de rezultatele anchetei Directiei de Sanatate Publica si a Directiei Sanitar-Veterinare, care a fost deja declansata. "Din informatiile noastre, 296 de persoane, angajati ai unitatii, au acuzat, vineri, indisponibilitati, in sensul ca nu s-au putut prezenta la munca, ei acuzand simptome specifice toxiinfectiei alimentare. O ancheta a Directiei de Sanatate Publica este in curs si, functie de rezultatele verificarilor, ne vom pronunta si noi", a declarat, agentiei Mediafax, secretarul de stat Eduard Matei, seful ANPC. Potrivit sefului Protectiei Consumatorilor, in incinta intreprinderii sunt opt cantine, aprovizionate de la o singura bucatarie.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite