Întâlnire de gradul trei în Tunisia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai năzbâtios reporter de radio şi televiziune de la noi, pe numele lui Mircea Solcanu, realizatorul "InfoPromenada" la Radio InfoPro şi reporter la "Poveştiri adevărate" (Acasa TV), a fost

Cel mai năzbâtios reporter de radio şi televiziune de la noi, pe numele lui Mircea Solcanu, realizatorul "InfoPromenada" la Radio InfoPro şi reporter la "Poveştiri adevărate" (Acasa TV), a fost în vacanţă în Tunisia.
A zis el că lasă tot şi pleacă în lume să nu mai vadă atâta lume mondenă, vedete şi echipele lor aferente. Când se gândea el că, minune!, i-au ieşit socotelile de acasă cu cele din târg, dă nas în nas, pe aeroport în Tunisia, cu Andreea Bănică. Cum l-a văzut pe "vânătorul de vedete", Andreea Bănică a crezut că şi peste ea a dat ghinionul şi nici în vacanţă nu e lăsată în pace de mondenul InfoPro! Când s-au lămurit lucrurile şi ambii au aflat că sunt în vacanţă, vedeta ProTV s-a mai liniştit. "Când m-a văzut, a căzut cerul pe ea, a ţipat că nici în vacanţă nu o las să respire. Norocul ei a fost că a stat într-o altă staţiune, la vreo 70 de km...", povesteşte, amuzat, Mircea Solcanu. El, în schimb, şi-a petrecut concediul în Port el Kantaoui, unul dintre cele mai frumoase porturi de iahturi la Marea Mediterană. A vizitat oraşul Sousse, muzee, moschei şi a învăţat să danseze pe muzică... irlandeză. Peisajul de vis a fost completat de două turturele care au dormit în balconul hotelului în fiecare seară.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite