Întâlnire cu Scarlett la licitaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Frumoasa actriţă Scarlett Johansson este decisă să lupte în felul ei pentru eradicarea foametei din ţările lumii a treia. De curând, ea a postat un anunţ pe e-Bay prin care scoate la

Frumoasa actriţă Scarlett Johansson este decisă să lupte în felul ei pentru eradicarea foametei din ţările lumii a treia.

De curând, ea a postat un anunţ pe e-Bay prin care scoate la licitaţie o întâlnire în carne şi oase cu... ea. Banii oferiţi de cel mai înfocat, dar şi cel mai cu dare de mână fan vor mări fondurile asociaţiei Oxfam. Scarlett are suflet mare şi inimă romantică şi e capabilă de multe alte gesturi similare, dovadă declaraţia următoare, care a dat naştere la comentarii: "Dacă ar trebui să aleg între dragoste şi bani, aş alege, indiscutabil, dragostea! Prefer să trăiesc alături de un sărac foarte romantic decât lângă un bogat plictisitor!".

Şi melodiile ei trădează o mare sensibilitate: diva urmează să lanseze albumul "Anywhere I Lay My Head". Primul om care a dat verdictul "Scarlett cântă al naibii de bine" este David Bowie, dovadă că el s-a ocupat personal de orchestraţie şi cor.

Albumul este un omagiu adus lui Tom Waits. Pe site-ul de internet al lui Bowie se mai poate citi: "Melodiile sunt geniale, iar performanţele muzicale ale lui Scarlett sunt mistice şi cool". "Anywhere I Lay My Head" conţine 10 melodii neprelucrate ale lui Tom Waits şi una originală, "Song For Jo".

Fanii lui Scarlett au de aşteptat până în luna mai, când va fi lansat albumul, pentru a vedea dacă David Bowie a exgerat sau nu! Deocamdată, "mistica" Scarlett nu a anunţat dacă o parte din banii obţinuţi din vânzarea albumului vor merge sau nu la Oxfam.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite