Institutul Naţional de Sticlă, în faliment

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Institutul Naţional de Sticlă, în faliment
Institutul Naţional de Sticlă, în faliment

Conducerea Institutului Naţional de Sticlă SA a comunicat pieţei electronice RASDAQ o notificare prin care anunţă deschiderea procedurii de insolvenţă. Creditorii trebuie să se înscrie la masa credală a Institutului până cel mai târziu la data de 30 noiembrie 2009 – termenul de depunere a cererii de admitere a creanţei.

Participanţii la piaţa electronică RASDAQ au mai fost informaţi că termenul limită pentru verificarea creanţelor, întocmirea, afişarea şi comunicarea tabelului preliminar al creanţelor este 30 decembrie 2009.
Până la 20 ianuarie 2010 pot fi soluţionate eventualele contestaţii împotriva creanţelor înscrise în tabelul definitiv, iar la 30 ianuarie 2010 va fi afişat tabelul final al creanţelor deţinute asupra Institutului Naţional de Sticlă. Deschiderea procedurii de insolvenţă se notifică Oficiului Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.
Institutul, cu sediul în str. Theodor Pallady din Bucureşti, este membru al mai multor asociaţii naţionale, europene şi internaţionale de cercetare în domeniul sticlei.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite