Instanţa Supremă l-a retrimis pe Miron Mitrea la Parchet

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Miron Mitrea ajunge, din nou, la Parchetul General în dosarul privind Aviaţia Utilitară. Instanţa supremă a dispus, ieri, retrimiterea la Parchet a dosarului în care societatea comercială

Miron Mitrea ajunge, din nou, la Parchetul General în dosarul privind Aviaţia Utilitară. Instanţa supremă a dispus, ieri, retrimiterea la Parchet a dosarului în care societatea comercială Aviaţia Utilitară SA a făcut plângere împotriva fostului ministru al transporturilor într-un caz privind un schimb de terenuri. Anul trecut, procurorii au dispus neînceperea urmăririi penale pe numele lui Mitrea, acuzat de Aviaţia Utilitară că ar fi refuzat să pună în aplicare o decizie irevocabilă privind emiterea unui certificat de atestare a dreptului de proprietate a acestei societăţi asupra unui teren de 2,3 hectare, situat pe şoseaua BucureştiPloieşti.
Acest teren, parte dintr-o suprafaţă de 8,9 hectare revendicat de Aviaţia Utilitară, făcea obiectul unui litigiu dintre fosta conducere a Aeroportului Internaţional Băneasa şi SC Aviaţia Utilitară SA. După ce s-a dispus neînceperea urmăririi penale pe numele fostului ministru al transporturilor, reprezentanţii societăţii Aviaţia Utilitară au atacat în instanţă hotărârea procurorilor.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite