Înjunghiaţi din dragoste

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi tineri din comuna clujeană Jucu au ajuns la spital cu plăgi multiple după o ceartă violentă. Cristina Alb (14 ani) şi Daniel Codor (21 ani), prietenul ei, se aflau vineri seara în

Doi tineri din comuna clujeană Jucu au ajuns la spital cu plăgi multiple după o ceartă violentă. Cristina Alb (14 ani) şi Daniel Codor (21 ani), prietenul ei, se aflau vineri seara în casa fetei, din satul Gădălin. Vecina fetei, Mariana Mureşan, spune că, la un moment dat, Cristina a apărut plină de sânge. Apoi a venit şi prietenul Cristinei, sângerând abundent.

Femeia le-a acordat primul ajutor în curtea casei. Până la sosirea ambulanţei, solicitată de un trecător, vecina a reuşit să oprească hemoragiile celor doi folosind şerveţele şi prosoape. "Făceam ture de la unul la altul. Băiatul a leşinat o dată şi era să-şi înghită limba", spune Mureşan.

Otilia Codor (foto), mama băiatului, spune că Daniel avea intenţii serioase, dorind să construiască o casă în care să se mute cu prietena sa. Poliţiştii încearcă să lămurească contradicţiile din declaraţiile celor doi tineri, care se acuză reciproc de provocarea tăieturilor cu cuţitul. Fiecare dintre cei doi iubiţi susţine că celălalt a provocat incidentul.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite