Inimăroiu scufundă Alianţa în sectorul 4

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Majoritatea locuitorilor din sectorul 4 al Capitalei l-ar realege primar pe fostul edil-şef Vasile Mihalache (PSD), arată un sondaj confidenţial, efectuat de un important institut de cercetări

Majoritatea locuitorilor din sectorul 4 al Capitalei l-ar realege primar pe fostul edil-şef Vasile Mihalache (PSD), arată un sondaj confidenţial, efectuat de un important institut de cercetări sociologice la cererea Alianţei D.A.
Potrivit acestui sondaj, Mihalache ar obţine 47% din voturile locuitorilor sectorului, în timp ce actualul primar, Adrian Inimăroiu (PNL), ar beneficia de numai 19%. Mihalache a fost primarul acestui sector în perioada 2001-2004. Actualul viceprimar Radu Silaghi (PD) ar putea fi votat de 21% din electoratul sectorului 4, deşi este cunoscut doar de 36% din locuitori. Sondajul arată că nu mai puţin de 79% din locuitorii sectorului 4 sunt nemulţumiţi de activitatea actualului primar, Adrian Inimăroiu. Cele mai grave probleme sunt, potrivit sondajului, starea drumurilor, parcările şi curăţenia. În ceea ce priveşte intenţiile de vot, Alianţa D.A. ar fi aleasă de 47% din populaţia sectorului, în timp ce PSD ar obţine un scor de 28%, cu mult peste media naţională. Dacă PD şi PNL ar candida separat, democraţii lui Boc ar obţine 28% din voturi, în timp ce liberalii, doar 22%. Peste jumătate din populaţie nu este însă hotărâtă cu cine să voteze. Sondajul a fost efectuat în perioada 16-22 martie pe un eşantion de 1.000 de persoane, având o eroare de 3%. Acest sondaj face parte dintr-o cercetare sociologică efectuată de Alianţa D.A. la nivelul întregii ţări.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite