Inimăroiu, un nou dosar penal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti a început urmărirea penală împotriva mai multor funcţionari din primărie într-un dosar privind vânzarea unor spaţii comerciale

Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti a început urmărirea penală împotriva mai multor funcţionari din primărie într-un dosar privind vânzarea unor spaţii comerciale subevaluate.
Procurorii i-au învinuit, pe 19 iunie, pe toţi membrii Comisiei Sectorului 4 Bucureşti pentru vânzarea spaţiilor comerciale sau de prestări servicii, din perioada decembrie 2003-iunie 2004. Din comisie făceau parte actualul primar al sectorului 4, Adrian Constantin Inimăroiu, Dan Alexandru Neagu, Marioara Stan, Mircea Andrei Miroslavu, Eugen Petrache, care sunt acuzaţi de abuz în serviciu contra intereselor publice în formă calificată. Anchetatorii susţin că aceştia ar fi subevaluat 11 imobile din proprietatea statului, vânzându-le apoi prin negociere directă. Prejudiciul estimat se ridică la peste 100.000 de euro. Inimăroiu mai este judecat într-un dosar penal pentru abuz în seriviciu în mandatul de consilier.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite