Iniesta, un gol ceresc - Revista presei spaniole

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victoria Barcelonei în semifinale, verdictul de vinovăţie pentru Calderon în cele două cazuri în care a fost acuzat, neregularităţile găsite într-unele din contractele încheiate de guvernul autonom din Madrid sau estimările consulului din Castellon cu privire la numărul românilor care se vor întoarce acasă sunt subiecte care au reţinut atenţia ziarelor de astăzi.

„Cazul Gurtel loveşte puternic guvernul Aguirre din Comunitatea Madrid”, titreză „El Pais”.
Probele găsite în urma unei investigaţiii judiciare indică un cumul de neregularităţi în zeci de contracte încheiate în Comunitatea Madrid. În acestea par să fie implicaţi toţi consilierii, iar Lopez Viejo este principalul responsabil de acestea.

„Batasuna formează o coaliţie de stânga pentru a merge la Europene”
, anunţă „ABC”.
Batasuna are un plan pentru a forma o coaliţie de stânga, Iniţiativa Internaţională-Stângă a Satelor, şi a se strecura în parlamentul european de la Strasbourg, la alegerile din data de 7 iunie.

„Calderon, vinovat pentru furt în cazul voturilor prin poştă”, anunţă „Marca”.
Zi neagră pentru Luis Calderon. În aceeaşi zi, la diferenţă de doar două ore, doi judecători l-au găsit vinovat pe fostul preşedinte de club. Delictele de care este acuzat sunt de viciere a rezultatelor votului prin poştă din 2006 şi de neregularităţi săvârşite în cadrul reuniunii consiliului clubului, la data de 7 decembrie 2008.

„Iniesta ne invită la Roma”, titrează „AS”.
Barcelona îşi continuă drumul către glorie. Era de ajuns un singur gol, şi l-au marcat. Iniesta ne invită la Roma, la cea de-a şasea finală a Cupei Europei cu Barcelona ca protagonistă. Acum urmează Manchester United, pe 27.

„Consulul de la Castellon estimează că 13.000 de români şi-ar putea dori să se întoarcă acasă”
, informează „Levante”.
Consulul României la Castellon, Liviu Popa, estimează că aproximativ 20% din cei 52.000 de compatrioţi de-ai săi din Castellon s-ar putea gândi serios să se înscrie în programul de întoarcere voluntară al guvernului spaniol, desfăşurat în colaborare cu guvernul României.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite