Îngerii Iadului au de gând să invadeze zona balcanică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Europol a lansat un semnal de alarmă cu privire la activitatea infracţională a faimoasei bande de motociclişti, Hells Angels (Îngerii Iadului - n.r.).

Potrivit Europol, membrii grupării sunt infractori periculoşi, iar banda lor are deja o activitate intensă în Turcia şi Albania.

Pentru oragnizarea unei reţele de trafic de droguri către Europa Occidentală şi de Nord, Hells Angels vor fi mai activi şi în Bulgaria şi Macedonia, preconizează Europol, care consideră că există un risc foarte mare ca reţelele mafiote locale să aibă confruntări violente cu aceştia.

Înfiinţat în primii ani de după al doilea război mondial în California, SUA, clubul Hells Angels s-a extins în Canada şi Australia, pentru ca la sfârşitul anilor 1960 să-şi facă intrarea în Europa.

Europol mai notează faptul că multe dintre cele 60 de cluburi de motociclism din sud-estul Europei afişează deschis legături cu Hells Angels însă există încă o mare lacună de informaţii cu privire la care dintre cluburi sunt cu adevărat implicate în activităţi criminale.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite