Îngerii lui Charlie" se întorc din vacanţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trupa Heaven se pregăteşte să filmeze un nou videoclip. După o perioadă scurtă în care cele trei frumoase supranumite "Îngerii lui Charlie" şi-au permis să-şi ia câteva zile de vacanţă

Trupa Heaven se pregăteşte să filmeze un nou videoclip. După o perioadă scurtă în care cele trei frumoase supranumite "Îngerii lui Charlie" şi-au permis să-şi ia câteva zile de vacanţă (pe care le-au petrecut pe litoral, la Mamaia), acum ele au reintrat în programul normal de muncă, ce presupune multe concerte şi extrem de numeroase deplasări prin ţară.

Cu maşina… Alta decât cea care a fost făcută praf în accidentul care s-a produs noaptea din cauza faptului că şoferul a vrut să evite un câine apărut brusc pe şosea.
Fericite că au scăpat cu bine dintr-un asemenea grav accident de circulaţie, care a avut loc la sfârşitul lunii iulie în localitatea Hârşova, cele două Adine şi Roxana sunt mai pline de entuziasm ca niciodată.

Astfel, ele vor începe să filmeze pentru un nou videoclip la piesa "Let`s Get Dance" (regizor va fi Bogdan Toader), pe care cele trei au interpretat-o la Festivalul de la Callatis alături de "No Mercy". În acest weekend, trupa Heaven va fi prezentă la Baia Mare, unde va susţine un concert în cadrul turneului Tutty
Fresh.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite