"Îngeraşii" aduc magia copilăriei pe micile ecrane

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comedia va fi difuzată pe postul Acasă TV, din 15 septembrie, de luni până vineri, de la ora 19.30 Adela Popescu şi Ioan Isaiu, protagoniştii serialului, cred că telespectatorii vor fi

Comedia va fi difuzată pe postul Acasă TV, din 15 septembrie, de luni până vineri, de la ora 19.30

Adela Popescu şi Ioan Isaiu, protagoniştii serialului, cred că telespectatorii vor fi fascinaţi de "îngeraşi".

"Îngeraşii" spune povestea Liei Damian (Adela Popescu), o femeie de carieră care caută o dădacă pentru cei doi copii ai săi, Codin şi Carina. Printr-o întâmplare fericită, Lia găseşte dădaca perfectă în persoana lui Tudor (Ioan Isaiu). Dar responsabilitatea lui Tudor, care are, la rândul său, o fiică de 10 ani este cu atât mai grea cu cât cei doi "îngeraşi" au reuşit să alunge mai multe dădace.

Scenariul este semnat de Eugen Patriche, iar filmările producţiei, care mai are în distribuţie nume precum Vlad Rădescu, Marian Râlea, Rodica Popescu-Bitănescu, Dana Rogoz, Mihai Petre şi Pavel Bartoş, au început pe 15 iulie şi s-au desfăşurat la Studiourile MediaPro din Buftea.

Adela şi Isaiu, un cuplu reuşit

Adela Popescu a trecut de la roluri dramatice la comedie. Actriţa a fost însă atrasă de acest proiect, iar după ce a citit scenariul şi-a dat seama că "Îngeraşii", producţia Promance, va fi un succes.

"Îmi face plăcere să lucrez alături de cei 3 îngeraşi, iar întâlnirea cu Ioan Isaiu a fost una foarte plăcută. Facem cu adevărat o echipă şi am colegi cu care mă înţeleg foarte bine", a mărturisit Adela Popescu.

Ioan Isaiu a acceptat această provocare pentru că şi-a dorit să filmeze alături de copii, "pentru că echipa este una de profesionişti şi pentru că scenariul este semnat de Eugen Patriche, un as în materie, din condeiul căruia au ieşit <> şi <> .

Cred că sunt motive suficiente, nu?", spune amuzat actorul, care recunoaşte că e foarte greu pentru un bărbat să fie dădacă. "Sunt trei micuţi <<Îngeraşi>> puşi tot timpul pe şotii. E greu uneori ca părinte să ai grijă de un copil, dar când ai trei pe cap se transformă puţin într-o misiune imposibilă. Încerc să-mi duc la îndeplinire slujba de <> cum pot eu mai bine", spune Isaiu.

Distracţie de îngeraşi

Adela Popescu crede că telespectatorii care vor urmări serialul se vor amuza alături de cei trei micuţi.
"Vor râde de năzbâtiille lor, vor urmări cu sufletul la gură aventurile lui Tudor, un bărbat cu o slujbă grea, de bonă.

Îl vor cunoaşte pe cel mai tare profesor de dans, Sergiu Neagu (Mihai Petre), pe cea mai divă dintre dive, Ingrid (Dana Rogoz) şi pe mafiotul cu nume predestinat, Dudă (Pavel Bartoş). Telespectatorii vor intra într-o lume a celor mici unde distracţia e la ordinea zilei", a spus Adela Popescu.

"E un serial alert, plin de situaţii comice. Cu siguranţă telespectatorii nu se vor plictisi şi nici nu se vor despărţi prea uşor de micul ecran. Aşa că pregătiţi-vă pentru că începe iureşul <<Îngeraşilor>> ", adaugă actorul Ioan Isaiu.

Adela, al patrulea serial

Adela a jucat în serialele "Iubire ca în filme", "Lacrimi de iubire", "Numai iubirea", "Războiul sexelor", produse MediaPro Pictures pentru "Acasă"

Actriţa a avut roluri şi în filmele "Weekend cu mama", în regia lui Stere Gulea, şi în "Lacrimi de iubire", în regia lui Iura Luncaşu

A lansat două albume până în prezent - "Iubire ca în filme", produs de MediaPro Music şi "Lacrimi de iubire"

A prezentat la Acasă TV emisiunea "În al 9-lea cer".

Ioan Isaiu, prima dată Acasă

Actorul a jucat în serialele TV "Vocea inimii" şi "Secretul Mariei". A mai jucat în "Feedback" şi în "Rating".

A fost jurat al emisiunii "În al 9-lea cer", prezentată de Adela Popescu şi Cabral

A fost moderator al emisiunii "Noaptea erorilor", difuzată de Antena 1.

Ioan Isaiu a absolvit Institutul de Teatru şi Film din Cluj-Napoca şi a jucat în multe piese de teatru, printre care "Visul unei nopţi de vară" şi "Trainspotting"

Actorul s-a născut pe 25 august 1969, la Hunedoara.

E un serial alert, plin de situaţii comice. Cu siguranţă nu vă veţi plictisi şi nici nu vă veţi despărţi prea uşor de micul ecran.
Ioan Isaiu, actor

Veţi intra într-o lume a celor mici, unde distracţia e la ordinea zilei
Adela Popescu, actriţă

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite