Infractorii au obţinut mai multe credite cu documente falsificate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ofiţerii Serviciului de Investigare a Fraudelor Mureş au reţinut patru persoane pentru falsificare de documente, cu ajutorul cărora au reuşit să obţină credite de la diferite bănci din Târgu

Ofiţerii Serviciului de Investigare a Fraudelor Mureş au reţinut patru persoane pentru falsificare de documente, cu ajutorul cărora au reuşit să obţină credite de la diferite bănci din Târgu Mureş.Poliţiştii au stabilit că, în perioada noiembrie 2005-ianuarie 2006, Stelian H., de 20 ani, Gyula S., de 32 ani, Karoly M., de 28 ani, şi Andrei H., de 23 ani, toţi din Reghin, au racolat mai multe persoane cărora le-au întocmit documente false, determinându-le să ceară credite bancare.
Din documentele falsificate rezultă că respectivii sunt angajaţi la diferite societăţi comerciale, având anumite salarii. După ce erau obţinute creditele, banii erau împărţiţi între cei patru.Ofiţerii Serviciului de Investigare a Fraudelor Mureş susţin că până în prezent au fost identificate şapte contracte de credit în valoare de peste 500 milioane de lei. Stelian H., Gyula S. şi Andrei H. sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune. Ei au fost reţinuţi 24 ore şi au fost prezentaţi instanţei cu propunerea de arestare preventivă.Deocamdată, a fost arestat preventiv, pentru 29 de zile, doar Karoly M.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite