Informaţii despre izolarea blocurilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Braşov va organiza în data de 10 aprilie o întâlnire cu toţi preşedinţii de asociaţii pentru a-i informa cu privire la programul guvernamental de izolare termică a blocurilor.

Întâlnirea va avea loc la Teatrul Dramatic „Sică Alexandrescu” începând cu ora 16.00. În conformitate cu o ordonanţă de urgenţă aprobată luna aceasta, ponderea statului a urcat la 50%, rămânând ca primăriile să vină cu 30%, iar proprietarii cu doar 20% din contribuţie.
Până în prezent, pentru patru blocuri, trei de pe Calea Bucureşti şi unul de pe strada Lânii, au fost aprobate proiectele în vederea demarării investiţiilor. Pentru a nu exista suspiciuni în vederea selecţionării imobilelor care vor fi reabilitate termic, edilii îşi propun să întocmească unele criterii de selecţie. „Cel mai probabil până la acea dată vom întocmi şi o broşură în care vor fi prezentate toate informaţiile despre acest program, dar şi criteriile de selecţie a blocurilor. De asemenea, consilierii locali vor organiza întâlniri în fiecare cartier pentru a disemina aceste informaţii”, a explicat viceprimarul Adrian Gabor (foto).

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite