Inflaţie de vedete, la prima mondenitate a primăverii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Le Diplomate al Hotelului Hilton. A fost un succes măcar din punctul de vedere al prezenţei unui număr foarte mare de vedete, unele chiar dintre cele mai rar întâlnite pe la serile cu pretenţii.

Le Diplomate al Hotelului Hilton. A fost un succes măcar din punctul de vedere al prezenţei unui număr foarte mare de vedete, unele chiar dintre cele mai rar întâlnite pe la serile cu pretenţii.
Fiecare dintre acestea a fost atrasă de ideea de show de modă şi de numărul mare de firme (unele dintre ele de răsunet) care au intrat în prezentări - Mango, Stefanel, River Woods, Pal Zileri, La Perla şi Exquist, Itierre, Bata şi Alb şi Negru - dar şi de numele unor designeri români, tineri, dar foarte talentaţi, cum ar fi Wilhelmina Arz, accesorizată de Optiplaza, şi Cristian Samfira.
Ca întotdeauna, dincolo de defilarea de pe podium, în sală a existat un alt spectacol, cel ferit de lumina reflectoarelor, dar mai tentant şi, pe alocuri, chiar mai interesant pentru că este unul al mimicii necontrolate şi al reacţiilor sincere ale celor care nu se ştiu priviţi. În prima seară, vedete ale acestui show al sălii au fost Vlad Enăchescu şi iubita sa, Daniela Hură, care au fost pisaţi non-stop cu întrebări despre data căsătoriei lor. În a doua seară, centrul de interes al celor prezenţi s-a mutat spre Diana Lăscărescu, gravidă în cinci luni, care a venit să urmărească prezentările de modă împreună cu Dan şucu, tatăl copilului ei şi (după cum susţine presa) viitor soţ. şi pentru că tot se vorbea despre copii, toată suflarea a fost cu ochii pe actriţa Adriana Nicolae, fosta soţie a juniorului Florin Piersic. Cum acesta tocmai a devenit, în seara zilei de 20 martie, tatăl unei fetiţe pe nume Sonia, fiecare ar fi vrut să-i smulgă Adrianei o părere, un comentariu, o impresie legată de acest moment important din viaţa ex-ului… N-a fost chip!
Pepe este unul dintre cei pe care lumea se miră să-l vadă la un eveniment de modă. Dar nu s-a mirat nimeni că şi Oana Zăvoranu a fost acolo, dacă era el… Printre cei care au mai bifat seara Glamour&Style s-au numărat Amalia Enache şi Mihai Codreanu, Andreea Liptak (Pro tv), Simona Bălănescu (Realitatea tv) şi soţul ei, Răzvan, Oana Roman, Paul de România şi prinţesa Lia, manechinul Simona Haraga, coregrafa Adina Cezar.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite