Inflaţie de vedete la Buftea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adriana Karembeau, fotomodelul cu cele mai lungi picioare din lume, a fost oaspetele de seamă al serii "The One Event: I.D.Sarrieri Fashion Show 2006", care a adunat miercuri seara, la Studiourile

Adriana Karembeau, fotomodelul cu cele mai lungi picioare din lume, a fost oaspetele de seamă al serii "The One Event: I.D.Sarrieri Fashion Show 2006", care a adunat miercuri seara, la Studiourile MediaPro din Buftea, un număr foarte mare de vedete autohtone. Cele mai multe dintre ele ale ProTV-ului, dar şi ale altor televiziuni
Andreea Esca şi Iulia Dobrin au fost gazdele unui eveniment special, a cărui organizare a fost de nota maximă. Într-un decor de basm, cu pădure, râu, perdea de apă şi ciripit de păsărele, şi-au petrecut seara de 21 iunie peste două sute de personalităţi din lumea afacerilor, modei şi mass-mediei din România. Armand Assante, Cristi Chivu, Gheorghe Hagi cu soţia sa, Marilena, Maria Marinescu, Roxana Ciuhulescu, Dana Rogoz, Oana Cuzino, Amalia Enache, Oana Andoni, Andreea Berecleanu, Răzvan Ciobanu, Ioana şi Lucian Mândruţă au urmărit cu plăcere o prezentare de lenjerie de lux I.D.Sarrieri cu 30 de modele românce faimoase peste hotare, printre care şi Alina Puşcău.
Cele mai "vânate" personaje ale serii au fost Andreea Marin şi mama lui ştefan Bănică jr, Sanda Liteanu, dar şi Peter Imre împreună cu Marina Meleşcanu. Vedeta "Surprizelor" a întărit astfel din nou opiniei publice convingerea că este o noră pe care soacra o iubeşte, contrar ideilor preconcepute despre relaţiile de acest tip, iar fiica lui Teodor Meleşcanu şi Peter Imre au oferit asistenţei încă o ocazie să constate că îi leagă nu doar o frumoasă prietenie, ci şi o iubire sinceră, aflată la începuturi. Care, cine ştie?, poate evolua spre un mariaj Să fie într-un ceas bun, oricum!
Vedeta serii, Adriana Karembeau, i-a surprins pe toţi cei prezenţi cu atitudinea ei firească, prietenoasă, deschisă şi cu declaraţia că nu ţine diete, găteşte des şi bine şi adoră bucătăria italiană. Ea a refuzat să fie machiată pe superbele-i picioare, înainte de prezentare, iar, în rest, a preferat un machiaj natural Toată lumea a fost cucerită de fermecătoarea soţie a fostului fotbalist francez, la fel şi regizorul Ducu Darie, care a avut cu ea şi o "problemă" profesională: Cum se face că o femeie atât de frumoasă şi expresivă nu este deja vedetă hollywoodiană?!

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite