Înconjurul lumii din fotoliul de acasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Librăriile din Târgu-Mureş vând foarte bine atlase geografice şi enciclopediile. Cel mai ieftin atlas costă 47,89 lei şi este destinat copiilor de grădiniţă, iar cel mai scump costă 262,90 lei.

Târgumureşenii pot călători imaginar în jurul lumii, stând comod acasă într-un fotoliu, deoarece oferta de atlase geografice şi enciclopedii din librării este foarte bogată. Acum, acestea nu mai sunt simple materiale didactice, ce conţin hărţi complicate, ci au design modern, care le fură ochiul atât copiilor, cât şi adulţilor.
Odată dechisă coperta unui astfel de atlas târgumureşenii pot pătrunde în altă lume, pentru că au la dispoziţie sute de hărţi cu fiecare continent, mii de fotografii şi ilustraţii, vederi din satelit ale Pământului, informaţii despre fiecare regiune în parte. Atlasele geografice şi enciclopediile sunt o reţetă de succes pentru librăriile din Târgu-Mureş.
Excelente pentru copii
Cumpărătorii se arată încântaţi de ofertă. „Deşi preţul lor e destul de mare, nu contează atâta timp pot afla mai multe din atlas decât am aflat la şcoală uneori. Vreau să cumpăr unul pentru nepoţica mea, e foarte util un astfel de atlas, mai ales pentru cei mici”, spune Amalia Matei o clientă a unei librării târgumureşene.
Atlasele şi enciclopediile destinate celor mici sunt lipsite de textul greoi, dar prezintă în schimb habitatele tuturor animalelor de pe glob, lucruri inedite despre o anumită zonă, clădire sau specie de animal.
„Atlasele sunt adevărate bijuterii”, recunoşte şi Alina Pavel, vânzătoarea librăriei Diverta. Ca pentru orice „bijuterie”, preţul este pe măsură. Cel mai ieftin atlas costă 47,89 lei şi este destinat copiilor de grădiniţă, iar cel mai scump costă 262,90 lei.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite