Începe lupta pe audienţă între RTV şi Realitatea TV. Eugen Chelemen, redactor-şef RTV: Televiziunea la care am lucrat până ieri s-a prăbuşit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A început lupta între cele două echipe care până zilele trecute reprezentau Realitatea Tv şi atât. Scandalul Sebastian Ghiţă - Elan Schwartzenberg a scindat postul de ştiri în două echipe de jurnalişti care emit acum pe două frecvenţe. Într-o parte se află cei conduşi de Sebastian Ghiţă (RTV) care au rămas în vechiul sediu de la Casa Presei, iar de cealaltă parte se gaseşte grupul condus de Elan Schwartzenberg (Realitatea

În afară de războiul dus pe fonduri, sedii, cabluri şi personal, între cele două echipe a apărut inevitabila competiţie a audienţelor. Redactorul-şef al RTV, Eugen Chelemen, a scris pe pagina sa de Facebook că deja se simte înjumătăţirea echipei. Audienţele Realitatea TV au scăzut sub cele ale Antenei3.

 "SUNT BUCUROS! RTV este deja pe cablu după zeci de ore în care o echipă excepţională a reuşit să demonstreze că meseria este mai presus de orice!

SUNT TRIST! Televiziunea la care am lucrat până ieri s-a prăbuşit în audienţe. Pe target-ul comercial 22-55 ABC URBAN, noi, ECHIPA, am lăsat-o într-o medie de 1,1 faţă de 0,8 cat a obţinut Antena 3. Ieri Antena 3 a avut o medie de 1,1 şi Realitatea TV doar 0,7", a fost mesajul lui Eugen Chelemen pe Facebook.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite