Începe Festivalul de Modă de la Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei mai importanţi designeri români şi străini vin astăzi la Craiova, la Festivalul de Modă "Miss Royal Models - România". Evenimentul este structurat pe mai multe secţiuni, dedicate atât

Cei mai importanţi designeri români şi străini vin astăzi la Craiova, la Festivalul de Modă "Miss Royal Models - România". Evenimentul este structurat pe mai multe secţiuni, dedicate atât creatorilor de modă consacraţi, cât şi tinerilor designeri. Printre cei care îşi vor prezenta colecţiile în faţa publicului şi a experţilor în domeniu se numără Agatha Ruiz de la Prada - Madrid şi Kim Bernardin - Paris.

Manifestarea se va desfăşura în zilele de 16 şi 17 mai la Teatrul Naţional "Marin Sorescu". Colecţiile pe care le vor admira craiovenii sunt aceleaşi cu cele prezentate pe podiumurile de la Madrid, Paris şi Milano. Alături de renumiţi designeri străini se vor afla şi creatorii români Laura Olteanu, Mihai Albu, Liza Panait, Liliana Turoiu-Udrea, Lorena Trică, Dyandy şi BLD by Exclusive. Organizatorii au pregătit publicului un show demonstrativ de coafură al hair-stylist-ului italian Donato Guida, momente artistice şi multe surprize.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite