Încep spectacolele la metrou!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi, începând cu ora 11.30, staţia de metrou Unirii 1 va fi "scena" teatrului bucureştean "Masca" Evenimentul marchează deschiderea unei noi stagiuni de spectacole în cadrul

Astăzi, începând cu ora 11.30, staţia de metrou Unirii 1 va fi "scena" teatrului bucureştean "Masca"

Evenimentul marchează deschiderea unei noi stagiuni de spectacole în cadrul proiectului cultural "Oraşul de sub Oraş". Timp de două ore, trecătorii vor asista la un concert de jazz, dans şi teatru.

Maestrul jazzului, Mircea Tiberian, va susţine un concert deosebit, care va fi urmat de momentele teatrale oferite de trupa "Masca", condusă de actorul Mihai Mălaimare.

"Art Jazz Live" este un recital al jazzmanului total în adevăratul sens al cuvântului: Mircea Tiberian, cunoscut ca un muzician cu un deosebit simţ al scenei, ce va transforma spaţiul underground al metroului într-o veritabilă sală de concerte.

"Întâlnirile de dans", propuse de studenţi ai Universităţii Naţionale de Artă Teatrală "I.L. Caragiale", sub îndrumarea profesoarei Izabela Moldovan, sunt surprinzătoare prin originalitatea şi diversitatea lor. Tinereţea, exuberanţa şi talentul interpreţilor vor face ca minutele de aşteptare pe peron să însemne o adevărată Întâlnire cu Arta.

Acest demers artistic, care a avut prima ediţie în urmă cu patru ani, a fost susţinut de Primăria Capitalei, Ministerul Culturii şi Cultelor, Ministerul Transporturilor şi Metrorex. Intenţia directorului Teatrului "Masca" a fost apropierea publicului de cultură într-o manieră inedită. Proiectul tinde să transforme spaţiile metroului bucureştean în adevărate scene culturale pentru artişti din teatru, muzică, arte plastice, fotografie sau film.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite