Incendiu de proporţii pe centura Bucureştiului: Cinci tiruri şi trei maşini au luat foc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un incendiu de proporţii a avut loc azi-noapte pe centura Bucureştiului, în apropiere de localitatea Domneşti, după ce un camion încărcat cu odorizante de cameră a luat foc. Flăcările s-au extins la alte patru tiruri aflate în parcare.

UPDATE 9.30 Potrivit purtătorului de cuvânt al SMURD, Bogdan Opriţă nu au existat victime în urma accidentului.

Pentru că aluneca pe jos, şoferul camionului încărcat cu odorizante a supraîncălzit motorul, ceea ce a făcut ca autovehiculul să fie cuprins de flăcări, informează postul de ştiri România TV. Flăcările s-au extins la remorcă, iar apoi la celelalte tiruri.

Şoferul camionului, un cetăţean de origine turcă, a observat prea târziu ceea ce se întâmplă. Bărbatul a încercat să stingă focul cu o pătură, însă n-a reuşit. Apoi, acesta a strigat după ajutor, dar nu l-a auzit nimeni.

"În remorcă erau spray-uri. El, dacă ştia lucrul ăsta, nu trebuia să intre în parcare", a declarat unul dintre şoferii tirurilor avariate.

Focul s-a extins şi la o clădire din apropiere. Pagubele incendiului sunt foarte mari având în vedere că autovehiculul încărcat cu odorizante a ars în proporţie de 90%, cabinele celorlalte patru tiruri au fost grav avariate, iar trei maşini din apropiere au luat foc.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite