Incendiu la un centru de plasament din Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un incendiu de proporţii a izbucnit, în urmă cu puţin timp, la centrul de plasament Sfântul Andrei, din cartierul bucureştean Drumul Taberei, informează Antena 3.

Aproximativ opt ambulanţe au fost mobilizate la faţa locului, iar echipajele de intervenţie au evacuat cele 50 de persoane care se aflau în interiorul clădirii, în momentul izbucnirii incendiului.

O mare parte dintre persoanele evacuate sunt copii cu dizabilităţi, care nu se pot mişca. Aceştia se aflau în dormitoarele de la etajul unu al clădirii, însă nu există victime, întrucât focul a izbucnit la al doilea etaj, într-o cameră care era un fel de debara, cu multe materiale textile.

Conform purtătorului de cuvânt  ISU Bucureşti, Anca Onofrei, aproximativ 15 copii au primit îngrijiri medicale, după ce au fost expuşi la fum. Deşi starea lor este stabilă, copiii au fost totuşi transportaţi la spital, unde le va fi evaluată starea de sănătate.

În acest moment, nu mai exită probleme, focul a fost stins, iar camerele sunt aerisite de fum, dar echipajele de pompieri SMURD au mai rămas la faţa locului, în cazul în care va mai fi necesară intervenţia lor.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite