Încarcerat la 82 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bătrân de 82 de ani, din localitatea botoşăneană Copălău, a fost încarcerat, ieri, la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Botoşani. Vasile Siminiuc a fost condamnat la 3 luni de

Un bătrân de 82 de ani, din localitatea botoşăneană Copălău, a fost încarcerat, ieri, la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Botoşani. Vasile Siminiuc a fost condamnat la 3 luni de închisoare cu executare pentru că s-a opus unei hotărâri judecătoreşti definitivă şi irevocabilă a cărei miză era o palmă de pământ.

Bătrânul a fost găsit vinovat de Tribunalul Botoşani pentru lovire şi alte violenţe în urma unui conflict avut acum patru ani cu vecinii săi şi obligat să achite o amendă penală de 700 de lei.

Bătrânul a refuzat să plătească amenda care s-a transformat în luni de detenţie. Botoşăneanul va sta 21 de zile pe secţia de carantinare, unde va fi supus analizelor medicale pentru a se stabili dacă suportă regimul de detenţie. Pentru că este în vârstă, botoşăneanul va executa 2/3 din pedeapsă dacă preşedintele Traian Băsescu nu îl va graţia. ( Mihaela Iacob)

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite