Încălzirea globală, subiect de serial

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actriţa Neve Campbell va juca rolul principal în "Burn Up", un serial de ficţiune politică ce tratează un subiect fierbinte: încălzirea climatică. Florina Tecuceanu S-a retras discret din

Actriţa Neve Campbell va juca rolul principal în "Burn Up", un serial de ficţiune politică ce tratează un subiect fierbinte: încălzirea climatică.

Florina Tecuceanu
S-a retras discret din atenţia publicului la începutul lui 2001, după succesul trilogiei "Scream". Acum, actriţa de origine canadiană revine pe micile ecrane. Scenariul serialului "Burn Up" evocă o vastă conspiraţie între Guvernul Statelor Unite şi marile concerne petroliere, care, în dorinţa de a stoarce şi ultimele puţuri de petrol, pârjolesc cam tot ce le pică în cale. Geologii care ştiu prea multe sunt concediaţi unul câte unul, petroliştii şi politicienii mint pe rupte, voturile ecologiştilor sunt trucate.

O lume de film care o copiază pe cea reală! În toate acestea, Neve Campbell este un fel de agent care desfăşoară o anchetă pe cont propriu. Serialul anglo-canadian are accente puternice de thriller politic. Regia aparţine lui Omar Mhada (care a mai regizat "MI-5"), scenariul fiind semnat de Simon Beaufoy ("Full Monty"). "Este un serial cu mesaj foarte puternic, care dă un semnal de alarmă despre lumea dementă în care trăim. Pentru că sunt ecologistă, şi nu de ieri, de azi, am acceptat rolul fără să stau prea mult pe gânduri", a declarat actriţa, ea însăşi membra activă a unei organizaţii de profil.


Neve Campbell a realizat, în 2007, cea de-a patra serie "Scream", film care urmează să apară pe ecrane în această vară. Studiile de dans clasic pe care le-a urmat în copilărie au ajutat-o să obţină rolul principal în pelicula lui Robert Altman "Company" (2003). A mai jucat alături de Denise Richards şi Matt Dillon în "Sexcrimes" (1998). Cel mai important rol de televiziune a fost cel din serialul canadian de mare succes "Catwalk".

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite