Cât de mare a fost bătaia de joc la inaugurarea Arenei Naţionale: Imagini grăitoare surprinse pe teren la meciul România-Franţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inaugurarea stadionului "Arena Naţională" s-a făcut aseară cu mare tam-tam cu ocazia meciului România-Franţa. Din păcate, terenul nu s-a ridicat la înălţimea aşteptărilor.

Astfel, jurnaliştii francezi au taxat imediat lipsa de profesionalism a organizatorilor.

Ziarul Le Monde a văzut "un egal trist al Franţei la Bucureşti". "Arena Naţională a avut totul, mai puţin gazon. Era complicat să joci fotbal. Astfel, actorii acestei parodii de meci internaţional s-au prins într-un joc în care fiecare schimbare de direcţie, alunecare, transforma iarba într-un grotesc câmp de cartofi. Meciul de la Bucureşti a arătat fragilitatea Franţei, care când avea mingea nu ştia ce să facă cu ea şi care a permis României să îşi creeze ocazii, e adevărat, rare", a scris Le Monde.


image

France Soir a comentat că "slabi tehnic şi apatici, francezii au smuls un egal amărât pe un gazon dezastruos". "Un 0-0 care nu li se potriveşte. Pe un teren care arăta ca un câmp de cartofi după un sfert de oră de joc, Franţa n-a părut prea decisă să ia cele trei puncte. Egalul e cu atât mai nepotrivit cu cât Bosnia a câştigat şi s-a apropiat în clasament", a scris sursa citată.

"Franţa, ţinută în şah de România. Pe un teren deplorabil, «Les Bleus» n-au putut scoate mai mult decât un egal trist. Franţa a avut posesia, dar şi mari probleme în jocul ofensiv. Terenul prost a contribuit cu siguranţă la calitatea slabă a partidei", a notat cotidianul Le Figaro.

"Gazon blestemat", a titrat L'Express: "Sub crampoanele jucătorilor, gazonul s-a rupt, arătând mai degrabă ca o grădină presărată cu muşuroaie de cârtiţe".

Fotografiile de la eveniment sunt grăitoare

image
image
Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite