Inaugurarea unui cartier pentru tineret

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primaria Sectorului 6, Agentia Nationala pentru Locuinte si Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului deschid astazi oficial cartierul Brancusi. Primii beneficiari vor intra in posesia

Primaria Sectorului 6, Agentia Nationala pentru Locuinte si Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului deschid astazi oficial cartierul Brancusi.
Primii beneficiari vor intra in posesia cheilor de la noile locuinte, garsoniere sau apartamente cu doua si, respectiv, trei camere. Controversatul proiect a mers inainte, in ciuda scandalurilor in care au fost implicati consilieri locali si angajati ai Primariei Sectorului 6. Autoritatile au dorit sa realizeze cel mai mare cartier de locuinte pentru tineri din tara, la intersectia Bulevardului Timisoara cu strada Valea Oltului, in extremitatea cartierului Drumul Taberei. Complexul este prevazut cu 5.595 de locuinte pentru tineri, in blocuri. Acestea vor putea fi inchiriate de persoane pana in 35 de ani, cu circa 200.000 de lei pe luna.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite