Înarmat până în dinţi în Palatul de Justiţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 54 de ani din Borşa a intrat ieri înarmat în Tribunalul Maramureş. Gheorghe Şteţco avea asupra lui un pistol cu glonţ pe ţeavă, şapte gloanţe de cauciuc şi trei cu gaz. Pe

Un bărbat de 54 de ani din Borşa a intrat ieri înarmat în Tribunalul Maramureş. Gheorghe Şteţco avea asupra lui un pistol cu glonţ pe ţeavă, şapte gloanţe de cauciuc şi trei cu gaz. Pe lângă asta, omul avea la brâu  un briceag, iar într-un buzunar de la haină, un spray paralizant. Astfel s-a prezentat la proces unde era parte vătămată într-un proces de tentativă la omor.

Fiindcă era foarte agitat şi se plimba de-a lungul holului, el a atras atenţia forţelor de ordine. Jandarmii l-au imobilizat şi au confiscat armamentul. Şteţco a declarat că nu avea de gând să folosească armele şi că a uitat că e înarmat când a venit la tribunal. „Bărbatul avea permis de port-armă, însă a intra înarmat într-o instituţie publică constituie contravenţie. În plus, portul cuţitului constituie infracţiune, iar cel în cauză va fi cercetat penal”, a declarat preşedintele Tribunalului Maramureş, Mihai Pop-Cerneanu.

Potrivit acestuia, Gheorghe Şteţco a mai fost cercetat tot pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, iar în urmă cu o seară, în urma unei percheziţii făcute la domiciliul borşeanului a mai fost găsită o carabină şi 60 de cartuşe. Bărbatul a fost reţinut şi urmează să fie cercetat penal.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite