Împuşcături pe plajă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un constănţean a fost împuşcat în noaptea de joi spre vineri, de un necunoscut, cu gloanţe de cauciuc. Poliţiştii au stabilit că bărbatul, în vârstă de 53 de ani, care locuieşte pe

Un constănţean a fost împuşcat în noaptea de joi spre vineri, de un necunoscut, cu gloanţe de cauciuc. Poliţiştii au stabilit că bărbatul, în vârstă de 53 de ani, care locuieşte pe stradă, avea câteva plăgi sângerânde la nivelul picioarelor. El a declarat anchetatorilor că a fost bătut de către un necunoscut, care ulterior l-a şi împuşcat doar pentru a se distra.

Un tânăr a fost rănit, joi seară, pe o terasă din staţiunea Vama Veche, după ce, în urma unui conflict, a fost împuşcat cu un pistol cu bile. Aflat cu un grup de prieteni, un constănţean a intrat în conflict cu un bărbat în vârstă de 25 ani din Timişoara, aflat la o altă masă.

Cei doi s-au luat la bătaie, iar constănţeanul a tras un foc de armă de la distanţă mică în direcţia timişoreanului căruia i-a provocat leziuni în zona capului. Pistolul, marca Walter, aparţine lui Constantin B., pentru care deţinătorul poseda permis. Constănţeanul s-a ales cu dosar penal pentru folosirea armei fără drept.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite