Împuşcături în sediul Institutului de Medicină Legală din Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un craiovean a fost împuşcat cu un pistol cu bile, ieri, în jurul orei 12.00, chiar în incinta Institutului de Medicină Legală din Craiova. Bogdan Hristea, 29 de ani, a ajuns în stare

Un craiovean a fost împuşcat cu un pistol cu bile, ieri, în jurul orei 12.00, chiar în incinta Institutului de Medicină Legală din Craiova.

Bogdan Hristea, 29 de ani, a ajuns în stare foarte gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova, de unde a fost preluat de un elicopter SMURD pentru a fi transportat la Bucureşti. Potrivit primelor date deţinute de poliţişti, Hristea a fost implicat într-o altercaţie cu un bărbat care venise la institut pentru a-şi scoate certificat medico-legal după ce fusese bătut crunt sâmbătă după-amiază în Craiova.

"Un echipaj al Secţiei 4 Poliţie Craiova s-a deplasat la faţa locului şi a demarat cercetările, urmând ca în cel mai scurt timp să fie identificaţi agresorii", a declarat, ieri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dolj, Maria Vasile. Tânărul se află acum în stare gravă la Secţia de Reanimare a Spitalului Judeţean. În ultimele săptămâni, agresiunile armate s-au înmulţit în Craiova. În weekendul trecut, două clanuri şi-au reglat conturile la câteva sute de metri de centrul oraşului cu pistoale, săbii şi bâte.

Intervenţia poliţiştilor craioveni s-a dovedit tardivă, nici până acum oamenii legii nereuşind să identifice persoana sau persoanele care au tras. Un alt incident armat s-a petrecut la începutul săptămânii trecute, când un membru al lumii interlope s-a împuşcat cu rivalii în faţa unui night club din oraş. De această dată, poliţiştii craioveni au reuşit să-l identifice pe tânăr şi împotriva lui s-a început urmărirea penală.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite