Impresarul Victor Becali, audiat în dosarul transferurilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurorii DNA l-au audiat, ieri, mai bine de patru ore pe impresarul de fotbal Victor Becali (foto). Impresarul a luat la cunoştinţă de materialul de urmărire penală în dosarul

Procurorii DNA l-au audiat, ieri, mai bine de patru ore pe impresarul de fotbal Victor Becali (foto). Impresarul a luat la cunoştinţă de materialul de urmărire penală în dosarul transferurilor de fotbalişti.

Potrivit avocatului său, Becali vrea să conteste o expertiză a procurorilor referitoare la bunurile impresarilor cercetaţi în acest dosar. DNA a mai citat şi alţi impresari şi preşedinţi de cluburi. Potrivit surselor judiciare, săptămâna trecută, Ioan Becali şi Gheorghe Copos nu s-au prezentat, depunând cereri de amânare.

Câţiva dintre cei aşteptaţi ieri au depus şi ei cereri de amânare, invocând diverse motive. Procurorii anticorupţie anchetează transferurile unor fotbalişti în străinătate din perioada 1990-2005.

În acest dosar, DNA a început urmărirea penală pentru înşelăciune, evaziune fiscală şi spălare de bani împotriva lui Ioan Becali, Victor Becali, Gheorghe Copos, Mihai Stoica, Cristi Borcea, Jean Pădureanu, Gică Popescu şi Gheorghe Neţoiu. Potrivit probatoriului, inculpaţii, prin tranzacţii ilegale şi folosire de interpuşi, au externalizat sume de peste zece milioane de euro, cuvenite cluburilor de fotbal pe care le reprezentau.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite