Impresar artistic doar cu diplomă de bac

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cine are diplomă de bacalaureat şi vrea să intre în show-biz nu o să piardă prea mult timp să înveţe meseria de impresar artistic. După două săptămâni de cursuri şi un examen de

Cine are diplomă de bacalaureat şi vrea să intre în show-biz nu o să piardă prea mult timp să înveţe meseria de impresar artistic.
După două săptămâni de cursuri şi un examen de atestat, impresarul artistic îşi intră în drepturi. Pentru a obţine o diplomă de la Ministerul Culturii şi Cultelor, trebuie să vă înscrieţi cât mai repede. Orele de curs încep pe 4 septembrie şi ţin până pe 15 ale aceleiaşi luni. Se achită o sumă de 600 RON. Timp de opt ore pe zi, inclusiv sâmbăta şi duminica, vor fi aprofundate informaţii legate de legislaţie, drepturi de autor, contracte, comunicare etc. După absolvire se dă un examen de licenţă şi se mai achită o taxă de 550 RON. Lidia Buluş, referent de specialitate la sectorul artişti liber-profesionişti, de la Centrul de pregătire profesională şi perfecţionare în cultură, ne-a declarat că, din 2002 şi până în prezent, MCC a eliberat peste 300 de atestate în domeniu. O alternativă la cursurile oferite de Ministerul Culturii este Academia de Showbiz, concept original de training, care se adresează celor care vor să devină impresari artistici şi organizatori de spectacole. Puteţi face rezervare pe site-ul www.academiadeshowbiz.ro, iar taxa de participare este de 460 euro, cu diferite discounturi. Prima sesiune de cursuri, atât pentru impresari artistici, cât şi pentru organizatori de spectacole, se va desfăşura în perioada 2-27 octombrie, la Centrul de Afaceri Bucureşti Sud. Cursul durează patru săptămâni, cu program de luni până vineri, de la orele 10.00 la 14.00. Cursurile reprezintă singura iniţiativă privată în domeniu recunoscută de Ministerul Muncii şi Ministerul Educaţiei.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite