Imigrantul român falimentează şcolile şi spitalele britanice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

statele care vor adera la UE anul viitor", se arată în raport. Autorul documentului finalizat în urmă cu câteva zile este Joan Ryan, secretar de stat în cadrul MAI, cea care avertiza într-un

statele care vor adera la UE anul viitor", se arată în raport. Autorul documentului finalizat în urmă cu câteva zile este Joan Ryan, secretar de stat în cadrul MAI, cea care avertiza într-un prim raport asupra venirii după 2007 a peste 45.000 de infractori români şi bulgari numiţi imigranţi "indezirabili". Autorităţile de la Londra aşteaptă anul viitor circa 140.000 de imigranţi din România şi Bulgaria.

Imigrantul român poate deveni agresiv când bea
Acest al doilea raport intitulat "Imigraţia din estul Europei: Impactul său asupra serviciilor publice şi a coeziunii comunităţii" avertizează că imigranţii est-europeni care trăiesc în condiţii dificile încep să consume alcool şi devin agresivi. Ei vor suprapopula adăposturile pentru persoanele fără locuinţă, în condiţiile în care cei mai mulţi dintre ei vin în Marea Britanie fără planuri de a găsi un loc de muncă sau o casă. Mai mult, forţa de muncă ieftină din Est îi va pune pe muncitorii britanici să accepte reduceri salariale, ceea ce ar putea degenera uşor în tensiuni sociale.

Esticii ocupă abuziv patul de spital
Odată cu "noul potop" de imigranţi români şi bulgari, spitalele nu vor mai face faţă cererii, pentru că imigranţii est-europeni obişnuiesc să ţină ocupate paturile de spital pentru a beneficia de servicii sociale. Tot ieri, un al treilea raport, al Agenţiei pentru crimă organizată gravă de la Londra, informa că imigranţii ilegali, din ce în ce mai numeroşi, pătrund prin Franţa în Marea Britanie contra sumei modice de 220 de euro.
Deşi Franţa, Germania, Spania şi Marea Britanie sunt pline de cerşetori şi infractori români, consulatele române ajută la expulzarea imigranţilor ilegali din alte ţări. Potrivit cotidianului "Liberation", consulatele României şi Bulgariei din Franţa eliberează uneori permise de repatriere chiar şi unor imigranţi care provin din alte zone.
Solicitat de ziarul Adevărul să răspundă unor întrebări legate de migraţia ilegală a românilor şi de lista britanicilor cu miile de indezirabili români, consilierul ministrului de interne, Alexandru Boer, a răspuns că "MAI nu se ocupă de acest subiect" şi a sfătuit ca întrebările să fie puse Ministerului Sănătăţii.

"Progresele semnificative pe care le-am înregistrat, mai ales în ceea ce priveşte securizarea frontierelor şi combaterea crimei organizate, au fost remarcate şi apreciate de CE"
Vasile Blaga,
ministrul administraţiei şi internelor

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite